Direct naar de contentDirect naar de footer
Balance is the key to everything
Balance is the key to everything

Yoga heals the soul

Bij IVY kan je terecht voor allerlei verschillende soorten yoga.

De yogalessen worden gegeven door Yoga Center Karuna. Yoga Center Karuna is een yogaschool met plek voor iedereen. Voor de beginnende en de ervaren yogi, voor degene die spirituele verdieping zoeken of vooral vanwege de fysieke voordelen tot yoga zijn aangetrokken: iedereen is welkom. Door het brede aanbod is er altijd een fijne les te boeken op een voor jou passend moment.

De yogazaal is gelegen in de nok van IVY, waardoor lijkt het alsof je boven de wereld zweeft. Met prachtig uitzicht op het groen om je heen stap je even jouw dagelijkse wereld uit.

We werken met kleine groepen (maximaal 15 deelnemers) en ervaren docenten, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou en jouw ervaring.

Ben je al lid bij Karuna? Jouw Karuna lessenkaart of abonnement is ook bij IVY gewoon geldig!

De mogelijkheden

 • Dagretraites

  Dagretraites

  Karuna en IVY bundelen hun krachten en bieden samen een heerlijke dagretraite aan van 11:30 tot 22:00uur. Laat je meenemen in een dag vol ontspanning, een yogales, een ademsessie en een voedende lunch en diner. Aangeboden op vrijdag 20 september en 15 november.

  Meer informatie
 • Yoga Nidra

  Yoga Nidra

  Yoga Nidra betekent vrij vertaalt 'Yoga Slaap' en is een vorm van yoga die diepteontspanning mogelijk maakt. Hier leer je om je lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen en je zenuwstelsel een reset te geven. Bij Karuna combineren we de diepe Nidra ontspanning met een stuk yoga. Om eerst contact te maken met het lichaam, en wat te stretchen om daarna comfortabel te kunnen ontspannen.

  Meer informatie
 • Yin Yoga

  Yin Yoga

  Yin Yoga is een statische, rustige yogavorm waar houdingen langer worden vastgehouden.

  Meer informatie
 • Hatha Yoga

  Hatha Yoga

  Hatha Yoga is een zachte, meditatieve yoga stijl, waarbij het gaat om yogahoudingen, ademhalingstechnieken en ontspanning.

  Meer informatie
 • Yin Yang Yoga

  Yin Yang Yoga

  Yin Yang yoga is een yogastijl waarbij zowel zachtheid als kracht aan bod komen. Alles en iedereen bezit over zowel yin als yang kwaliteiten. Yin representeert het zachte, vrouwelijke, de naar binnen gekeerde beweging. Yang representeert juist het vurige en energieke aspect in ons. Ze zijn elkaars tegenpolen en tegelijkertijd kan de ene nooit zonder de ander bestaan.

  Meer informatie
 • Vinyasa Yoga

  Vinyasa Yoga

  Vinyasa Yoga is een vloeiende, dynamische vorm van yoga waarbij de ademhaling en beweging wordt synchroniseert.

  Meer informatie
 • Pilates

  Pilates

  Pilates is een bijzondere en fijne methode van lichaamsoefeningen die spiergroepen versterken zonder dat spieren en gewrichten overmatig worden belast.

  Meer informatie
Tijden & prijzen