Direct naar de contentDirect naar de footer
Massages
Massages

Relax & recharge

Een massage werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Een massage zorgt namelijk niet alleen voor ontspannen spieren, maar ook voor een ontspannen geest. Het is een vorm van natuurlijke genezing; het ervaren van een innerlijke balans. Na een behandeling voel je je weer als herboren.

Alle massages en hamambehandelingen worden bij IVY verzorgd door de gerenommeerde massagesalon Pakjira Original Thai. Met hun jarenlange ervaring en meerdere benoemingen tot beste salon van Nederland en Zuid-Holland, zorgen de gecertificeerde en professionele masseuses voor een optimale ervaring. Of, zoals zij zelf zeggen: een mini-vakantie op de massagetafel: de drukte van het dagelijkse leven lijkt even heel ver weg en Thailand even heel dichtbij.

Je hebt een keuze uit vele soorten massages, waaronder de traditionele Thaise massage, een sportmassage, relaxmassage, hot stone massage of een hamambehandeling. Kies voor een korte behandeling of voor de meest uitgebreide waarbij de ervaring wel vier uur duurt. Zowel single- als duomassages zijn mogelijk.

Een behandeling boek je al vanaf € 40,00.

Overzicht behandelingen

Boeken en tarieven

Cadeaubon Pakjira Original Thai