Direct naar de contentDirect naar de footer

Ruimte huren

IVY biedt meerdere ruimtes aan die gehuurd kunnen worden. Zo bieden we (behandel)kamers aan die op vaste basis gehuurd kunnen worden, maar ook een kleine vergaderzaal en een sportruimte die op basis van dagdelen te huur zijn.

(Behandel)kamer

(Behandel)kamer

IVY biedt meerdere (behandel)kamers aan. Ben jij als specialist op zoek naar een vaste ruimte om jouw expertise uit te voeren?Op dit moment hebben we meerdere ruimtes vrij die te huur zijn.

Meer informatie
Small meeting room

Small meeting room

Ben je op zoek naar een flexplek, gespreksruimte of een unieke vergaderlocatie voor een klein gezelschap? In de nok van IVY bevindt zich een lichte ruimte van 25 m2 die hiervoor ideaal is. De ruimte kan per dagdeel gehuurd worden.

Meer informatie
Nokruimte

Nokruimte

In de nok van IVY bevindt zich een zaal van 80m2 die ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Denk aan fitnesslessen, yogalessen of vecht- en verdedigingssporten. De ruimte kan per dagdeel gehuurd worden.

Meer informatie
Waar zijn wij te vinden?

Waar zijn wij te vinden?

Met een frisse en knusse uitstraling kan je IVY Boutique Wellness achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw vinden. In de groene weide komt de wellness helemaal tot haar recht.

IVY Boutique Wellness ligt in Voorschoten, provincie Zuid-Holland, en is goed bereikbaar via de A4 en de A44. We bieden voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook stopt de bus stopt voor de deur, met een directe verbinding vanuit zowel Leiden als Den Haag.

Plan je route