Direct naar de contentDirect naar de footer
Alles komt samen bij IVY
Alles komt samen bij IVY

spa toegangskaart

Om niet de verwachting te wekken van een grootschalig complex hebben wij besloten om het een boutique wellness te noemen. Boutique staat voor aandacht voor de gast, materialen en sfeer in een intieme omgeving. De uitstraling is luxueus en ademt sereniteit.

Wellness

 • Sauna's

  Sauna's

  Alles er lekker even uit zweten! Bij Ivy Boutique Wellness hebben we verschillende soorten sauna's, dus voor elke gewenst doel een geschikte sauna.

  Meer informatie
 • Hamam

  Hamam

  Waan je in Oosterse sferen in onze hamam. Vertoef in onze prachtige hamam met sfeer door gebruik van natuurlijke materialen met een temperatuur van 40-45 ºC.

  Meer informatie
 • Zwembad

  Zwembad

  Het zwembad is ruim 100m2 groot. Het water is rond de 28 ºC, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen.

  Meer informatie

Sport

 • Ivy's abonnementen

  Ivy's abonnementen

  Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te blijven. Om jou te helpen bieden we verschillende abonnementen aan.

  Meer informatie
 • Personal trainer

  Personal trainer

  Op zoek naar personal coaching voor optimaal resultaat? Persoonlijke begeleiding zit inbegrepen bij het IVY-fit programma, maar uiteraard is personal training ook los te boeken en wordt een programma en schema opgemaakt helemaal naar jouw wensen.

  Meer informatie
 • Small group training

  Small group training

  Trainen met begeleiding in een kleine groep. Zo kan je elkaar motiveren en uitdagen, waarbij wel rekening gehouden wordt met ieders individuele doelen.

  Meer informatie
 • Inbody Analyzer 770

  Inbody Analyzer 770

  De Inbody Scan meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling helpt om jouw trainingsdoelstellingen te behalen.

  Meer informatie
 • Yoga

  Yoga

  Of je nou voor het eerst eens yoga wil proberen of je een gevorderde yogi bent, bij Ivy kan je terecht voor allerlei verschillende soorten yoga.

  Meer informatie

Small meeting room

 • Small meeting room

  Small meeting room

  In de nok van Ivy bevindt zich een lichte ruimte van 25 m2 welke ideaal te gebruiken is als flexplek, gespreksruimte of als unieke vergaderlocatie voor een klein gezelschap.

  Meer informatie
Rustruimte & Lounge

Rustruimte & Lounge

Even een moment voor jezelf in de sfeervolle rustruimte waarbij je heerlijk kan relaxen op een van de ligbedden. Lekker even de tijd voor jezelf met een kop verse thee en een magazine of boek. Wat het extra mooi maakt is het uitzicht dat je hebt op natuurgebied ‘de Horsten’, overal om je heen heb je een gevoel van ruimte en rust, droom weg bij het groene uitzicht. Ook kun je bijkomen in onze lounge! Geniet hier van goede kop koffie of verse thee. In onze lounge serveren we kleine gezonde gerechten, verse sappen en smoothies.

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
 • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Aanmelden