Direct naar de contentDirect naar de footer
Alles komt samen bij IVY
Alles komt samen bij IVY

Boek nu uw spa toegangskaart

Om niet de verwachting te wekken van een grootschalig complex hebben wij besloten om het een boutique wellness te noemen. Boutique staat voor aandacht voor de gast, materialen en sfeer in een intieme omgeving. De uitstraling is luxueus en ademt sereniteit.

*Voor het saunagedeelte hebben we twee badkledingdagen: woensdag en zondag.
Let op: in het zwembad is badkleding alle dagen verplicht.

Fitness

Fitness

De 1e en 2e verdieping zijn ingericht voor sport met de nieuwste apparatuur van Technogym. Een primeur in de fitnesswereld is de InBody. De InBody 770 meet snel en nauwkeurig je lichaamssamenstelling, zoals je totale lichaamswater, eiwitten, mineralen en je vetmassa. Ook kan je je spier- en vetanalyse per lichaamsdeel meten. Bij de fitness is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten of om te trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Meer informatie
Rustruimte & Lounge

Rustruimte & Lounge

Even een moment voor jezelf in de sfeervolle rustruimte waarbij je heerlijk kan relaxen op een van de ligbedden. Lekker even de tijd voor jezelf met een kop verse thee en een magazine of boek. Wat het extra mooi maakt is het uitzicht dat je hebt op natuurgebied ‘de Horsten’, overal om je heen heb je een gevoel van ruimte en rust, droom weg bij het groene uitzicht. Ook kun je bijkomen in onze lounge! Geniet hier van goede kop koffie of verse thee. In onze lounge serveren we kleine gezonde gerechten, verse sappen en smoothies.

Yoga

Yoga

Of je nou voor het eerst eens yoga wil proberen of al een gevorderde yogi bent, bij Ivy kan je terecht voor verschillende soorten yoga. Yogacenter Karuna geeft de yogalessen bij Ivy. Zij hebben al een locatie in Leidschendam. Ben je al lid bij Karuna? Jouw Karuna lessenkaart of abonnement is ook op deze locatie geldig!

Meer informatie
Ontvang de Ivy nieuwsbrief

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
  • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Aanmelden