Direct naar de contentDirect naar de footer
Alles komt samen bij IVY
Alles komt samen bij IVY

Om niet de verwachting te wekken van een grootschalig complex hebben wij besloten om het een boutique wellness te noemen. Boutique staat voor aandacht voor de gast, materialen en sfeer in een intieme omgeving. De uitstraling is luxueus en ademt sereniteit.

Wellness

 • Sauna's

  Sauna's

  Zweet alles er even lekker uit in ons saunacomplex en kom compleet tot rust. IVY biedt zes sauna's aan, inclusief een hamam en caldarium.

  Meer informatie
 • Hamam

  Hamam

  Vertoef in onze prachtige hamam waar je je in Oosterse sferen waant en omringt wordt door natuurlijke materialen. Combineer je bezoek met een hamam-behandeling voor optimaal resultaat.

  Meer informatie
 • Zwembad

  Zwembad

  Het zwembad van ruim 100m2 groot is heerlijk om even in rond te dobberen of baantjes te trekken. Het zwembad is verwarmd, waardoor je spieren kunnen ontspannen.

  Meer informatie

Sport en yoga

 • IVY's fitness

  IVY's fitness

  Haal alles uit jezelf bij de kleinschalige, luxe fitness van IVY, voorzien van de nieuwste apparatuur van TechnoGym.

  Meer informatie
 • Personal training

  Personal training

  Wat jouw doelen ook zijn, onze personal trainer zorgt samen met jou voor een passend en realistisch schema. Ons doel is om jouw dromen waar te maken en een langdurige verbetering te realiseren in jouw levensstijl.

  Meer informatie
 • Yoga

  Yoga

  Of je nou voor het eerst eens yoga wil proberen of je een gevorderde yogi bent, bij Ivy kan je terecht voor allerlei verschillende soorten yoga.

  Meer informatie
 • Inbody Analyzer 770

  Inbody Analyzer 770

  De Inbody Scan meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling helpt om jouw trainingsdoelstellingen te behalen.

  Meer informatie

Ruimte huren

 • Ruimte huren

  Ruimte huren

  IVY biedt meerdere ruimtes aan die gehuurd kunnen worden. Zo bieden we (behandel)kamers aan die op vaste basis gehuurd kunnen worden, maar ook een kleine vergaderzaal en een sportruimte die op basis van dagdelen te huur zijn.

  Meer informatie

Behandelingen

 • Behandelingen

  Behandelingen

  Een gezonde geest in een gezond lichaam. Tevreden zijn met jezelf op alle vlakken is wat wij in IVY willen bereiken. Genieten en opladen in een prettige omgeving, o.a. door jezelf te verwennen met bijvoorbeeld een massage, gezichtsbehandeling of een manicure/pedicure.

  Onze behandelingen
Rustruimte & Lounge

Rustruimte & Lounge

Even een moment voor jezelf in de sfeervolle rustruimte van IVY's wellness, waarbij je heerlijk kan relaxen op de ligbedden. Neem even lekker de tijd voor jezelf met een kop verse thee en een magazine of boek. Overal om je heen heb je een gevoel van ruimte en rust. Droom weg bij het groene uitzicht op natuurgebied De Horsten.

In IVY's lounge kun je plaatsnemen aan de gezellige tafeltjes of op de loungestoelen bij de open haard. Geniet hier van goede kop koffie of verse thee. In onze lounge serveren we diverse gerechten, snacks, verse sappen en smoothies.

Ervaar het met de Valk Cadeaucard

Ervaar het met de Valk Cadeaucard

Iemand verrassen met dagje Wellness of een behandeling naar keuze? Geef dan een Valk Cadeaucard! De cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,00 en € 250,00. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen. Koop de cadeaucard bij de receptie van IVY of bestel de cadeaucard online.

Bestel online
 • Blijf op de hoogte
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Ontvang de IVY nieuwsbrief