Direct naar de contentDirect naar de footer
Make time for yourself
Make time for yourself

The road to IVY

Marcus & Alice van der Valk aan het woord.

Net als Proeflokaal Mimi wilden wij deze mooie locatie ook vernoemen naar een bijnaam van één van onze eigen kinderen. Over het algemeen zijn dit bijzonder rare en gekke bijnamen die niet echt geschikt zijn voor een wellness. De keuze is daarom gevallen op Ivy, zoals wij onze jongste zoon Ives ook wel noemen. Ivy klinkt fris, schoon en fijn en past mooi bij ons concept.

Over het ontstaan

Over het ontstaan

Het is inmiddels een hobby geworden om van onze hobby ’s ons werk te maken en ons werk geworden om van werken een hobby te maken. Travel is the only thing you buy that makes you richer. In een soms hectisch, onregelmatig maar nooit saai horecaleven is reizen voor ons de manier om te ontspannen. Én om inspiratie op te doen voor nieuwe projecten en concepten. Tijdens zo'n reis ontbreekt een bezoek aan een spa en wellness dan ook zeker niet, omdat dit er in ons dagelijks leven gewoonweg niet van komt.

Ook zo'n plekje hier

Ook zo'n plekje hier

De meest fantastische wellness locatie’s hebben we inmiddels bezocht, in de bergen, op zee, in een bos en zelfs onder water. Langzaam zijn wij toch gaan verlangen naar zo’n plekje hier in Nederland. Een plek waar je de vibe voelt van reizen, natuur en ontspanning. Een plek waar je aan niets denkt en volkomen ontspannen bent, de drijvende wereld, Ukiyo, zoals dit in Japan genoemd wordt. Een plek waar je tijd voor maakt ondanks je hectische, onregelmatig maar nooit saaie leven.

Waar zijn wij te vinden?

Waar zijn wij te vinden?

Met een frisse en knusse uitstraling kan je IVY Boutique Wellness achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw vinden. In de groene weide komt de wellness helemaal tot haar recht.

IVY Boutique Wellness ligt in Voorschoten, provincie Zuid-Holland, en is goed bereikbaar via de A4 en de A44. We bieden voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook stopt de bus stopt voor de deur, met een directe verbinding vanuit zowel Leiden als Den Haag.

Plan je route
Ontvang de Ivy nieuwsbrief

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
  • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Aanmelden