Direct naar de contentDirect naar de footer
Happiness is a day at the pool
Happiness is a day at the pool

Koop entreeticket

Joy of swimming

Het water is rond de 30 graden, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is 1.40 m diep en 7,5 bij 14 meter groot. Het zwembad is geopend voor baantjes zwemmen. We werken op reservering en ontvangen maximaal vier personen per uur (max. drie reserveringen p.p. per week). Je kan het zwembad voor een uur reserveren. We hebben tijdsblokken van een uur tussen 08.00 uur en 22.00 uur.

WE NEMEN HELAAS GEEN RESERVERINGEN AAN MET KINDEREN.

TARIEVEN
€ 5,50 per persoon los bezoek
€ 50,- tienrittenkaart

Zwembad

 • Dagelijks geopend van 08.00-22.00
 • Badkleding verplicht
Toelichting

Toelichting

Wil je het zwembad reserveren voor een uur, dan kost dit € 5,50 persoon. Maximale beschikbaarheid is vier personen per uur. Per persoon is het mogelijk om maximaal drie reserveringen per week te maken.

Tip: trek thuis alvast je badkleding aan. Dit om het verblijf in de kleedkamers zo kort mogelijk te houden.

Bekijk de tarieven

Veelgestelde vragen

 • Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Ik heb een tienrittenkaart of abonnement, gaan deze weer lopen?
  Ja, het is weer mogelijk om gebruik te maken van het maandabonnement, de tienrittenkaart en de jaarkaart. De jaarkaart is niet meer aan te schaffen vanaf 1 juli 2020. Op dit moment nemen we i.v.m. de beschikbaarheid voor het zwembad geen maandabonnementen aan.

  Kan ik twee uur achter elkaar boeken?
  Het is niet mogelijk om twee uur achter elkaar te boeken (als bij aankomst blijkt dat het zwembad het uur erna vrij is, dan kan een extra uur geboekt worden). Door de beperkte beschikbaarheid vragen we onze gasten en leden om maximaal 3 reserveringen per week te maken, zodat we iedereen een kans bieden gebruik te maken van het zwembad.

  Deel ik de kleedkamer met andere bezoekers?
  Ja, de kleedkamer wordt gedeeld. We hebben een gescheiden heren- en dameskleedkamer. De zwemmers komen op het hele uur en de gasten voor de sauna op het halve uur. Zo proberen we de drukte in de kleedkamers te minimaliseren. We hanteren een maximum van drie personen in de kleedkamer. Het kan gebeuren dat het toch te druk is en er een aantal minuten gewacht moet worden. We adviseren om de badkleding thuis alvast aan te trekken, om zo het verblijf in de kleedkamer zo kort mogelijk te houden.

  Mag ik met kinderen komen?
  Helaas nemen we geen reserveringen aan voor gezinnen. De uitzondering geldt wel voor hotelgasten op de voor hun vastgestelde uren.

  Ik ben hotelgast, hoe kan ik reserveren?
  Voor hotelgasten hebben we een aantal vaste uren per dag gereserveerd in het zwembad. Hotelgasten kunnen reserveren via de receptie van de GL of rechtstreeks bij Ivy.

  Mag er gedoucht worden?
  Ja, er mag gedoucht worden.

  Kunnen we nog annuleren?
  Graag minimaal 4 uur van tevoren de reservering afzeggen. Bij niet opdagen, brengen we het gehele bedrag in rekening.

  Hoe lang mag ik gebruik maken van het zwembad?
  Stel, je hebt geboekt van 08.00 uur tot 09.00 uur, dan mag je om 08.00 uur direct het zwembad betreden en moet je tussen 08.50 uur en 08.55 uur het zwembad weer verlaten. Hier handhaven wij streng op, zodat het niet voorkomt dat er teveel gasten tegelijk in het zwembad zijn.

  Hoe kan ik reserveren?
  Via de optie reserveren hieronder kan je kijken welke dagen/tijden er nog vrij zijn. Als de boeking geplaatst kan worden, ontvang je direct een bevestiging. Je kan per persoon een reservering maken, dus bij twee personen moeten 2 losse reserveringen gemaakt worden. Wil je weten of er op een uur nog plek is voor meerdere personen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

  We behouden ons het recht om bovenstaande voorwaarden aan te passen. Ook komen de gemaakte afspraken te vervallen, mochten wij onverwacht weer 'normaal' opengaan. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

  Uur zwemmen reserveren