Direct naar de contentDirect naar de footer
Happiness is a day at the pool
Happiness is a day at the pool

Koop entreeticket

Joy of swimming

Het zwembad is open. Het liefst gaan we weer gewoon open, maar dat kan helaas niet. Het zwembad van Ivy is niet zo groot en daarom werken we op reservering. Je kan het zwembad voor een uur ‘boeken’ (max. 4 personen per uur). We hebben tijdsblokken van een uur tussen 08.00 uur en 22.00 uur. We hanteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Het water is rond de 28-29 C, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is 1.40 m diep en 7,5 bij 14 meter groot.

WE NEMEN HELAAS VANAF 1 JULI GEEN RESERVERINGEN MEER AAN VOOR GEZINNEN OF MET KINDEREN.

Tijdelijke tarieven
€ 7,50 per persoon. Leden kunnen weer gebruik maken van hun abonnement, jaarkaart of rittenkaart.

Zwembad

 • Dagelijks geopend van 08.00-22.00
 • Badkleding verplicht

Toegangskaart

.

Toelichting

Toelichting

Wil je het zwembad reserveren voor een uur, dan kost dit € 7,50 persoon. Maximale beschikbaarheid is vier personen per uur.

Tip: trek thuis alvast je badkleding aan.

Bekijk de tarieven

Veelgestelde vragen

 • Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Ik heb een tienrittenkaart of abonnement, gaan deze weer lopen?
  Ja, het is weer mogelijk om gebruik te maken van het maandabonnement, de tienrittenkaart en de jaarkaart.

  Kan ik twee uur achter elkaar boeken?
  Het is niet mogelijk om twee uur achter elkaar te boeken (als bij aankomst blijkt dat het zwembad het uur erna vrij is, dan kan een extra uur geboekt worden). Door de beperkte beschikbaarheid vragen we onze gasten om maximaal 3 reserveringen per week te maken, zodat we iedereen een kans bieden gebruik te maken van het zwembad.

  Deel ik de kleedkamer met andere bezoekers?
  Ja, de kleedkamer wordt gedeeld. We hebben een gescheiden heren- en dameskleedkamer. De zwemmers komen op het hele uur en de gasten voor de sauna op het halve uur. Zo proberen we de drukte in de kleedkamers te minimaliseren. Het kan wel gebeuren dat het toch te druk is en er een aantal minuten gewacht moet worden.

  Mag ik met kinderen komen?
  Helaas nemen we nu geen reserveringen meer aan voor gezinnen, aangezien ook de sauna per 1 juli weer open is. De uitzondering geldt wel voor hotelgasten op de voor hun vastgestelde uren.

  Ik ben hotelgast, hoe kan ik reserveren?
  Voor hotelgasten hebben we een aantal vaste uren per dag gereserveerd in het zwembad. Hotelgasten kunnen reserveren via de receptie van de GL of rechtstreeks bij Ivy.

  Mogen we nog annuleren?
  Graag minimaal 24 uur van tevoren de reservering afzeggen. Bij niet opdagen, brengen we het gehele bedrag in rekening.

  Hoe lang mag ik gebruik maken van het zwembad?
  Stel, je hebt geboekt van 08.00 uur tot 09.00 uur, dan mag je om 08.00 uur direct het zwembad betreden en moet je tussen 08.50 uur en 08.55 uur het zwembad weer verlaten. Hier zullen wij streng op handhaven, zodat het niet voorkomt dat er teveel gasten tegelijk in het zwembad zijn.

  Hoe kan ik reserveren?
  Via de optie reserveren hieronder kan je kijken welke dagen/tijden er nog vrij zijn. Als de boeking geplaatst kan worden, ontvang je direct een bevestiging. Als er al 1 persoon op dat uur staat, dan krijg je een aanvraag. Dan kan er helaas nog maar 1 persoon bij op dat uur. Kom je er niet bij, dan kan je ons altijd telefonisch bereiken tijdens openingstijden. Let op: bij een aanvraag is het uur pas gereserveerd als deze door ons is bevestigd.

  We behouden ons het recht om bovenstaande voorwaarden aan te passen. Ook komen de gemaakte afspraken te vervallen, mochten wij onverwacht weer 'normaal' opengaan. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

  Uur zwemmen reserveren