Direct naar de contentDirect naar de footer
The body achieves what the mind believes
The body achieves what the mind believes

Sporten met begeleiding

Op zoek naar personal coaching voor optimaal resultaat? Kies dan voor personal training. Wat jouw doelen ook zijn, onze personal trainer Denice van der Steen zorgt samen met jou voor een passend en realistisch schema. Ons doel is om jouw dromen waar te maken en een langdurige verbetering te realiseren in jouw levensstijl. Personal training is al mogelijk vanaf € 55,00.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Waarom personal training?

Wat je doelen ook zijn: afvallen, conditie verbeteren, spiermassa opbouwen, samen bepalen we middels een kennismakingsgesprek een traject wat goed bij jou aansluit zodat je het ook echt volhoudt. Als het voor jou draait om een uurtje per week een één op één training zodat je de rest van de week zelf de sportschool induikt, dan kunnen we daarmee helpen. Of wil je liever een volledig plan waar ook voedingsadvies onderdeel van is? Het draait echt om jouw wensen en doelen. Ons doel is om jouw dromen waar te maken en een langdurige verbetering te realiseren in levensstijl. Dit gaat, als het aan ons ligt, verder dan personal training, namelijk ook voeding en de juiste mindset om het vol te houden.

Hoe gaan we te werk?

  • Kennismakings- en oriëntatiegesprek
  • Plan met trainings- en/of voedingsschema
  • Trainingen
  • Maandelijks een evaluatie over de te behalen doelen
  • Indien gewenst mogelijk om vordering te wegen en meten
Onze personal trainer

Onze personal trainer

Mijn naam is Denice van der Steen. Ik geef personal training, groepslessen, boks- en danslessen.
Op mijn 15de ben ik danslessen gaan volgen en dat vond ik zo ontzettend leuk dat het les geven niet lang uitbleef. Na heel wat jaren dansles geven wou ik toch wat meer met sport gaan doen. Ik kwam in aanraking met fitness. Wat mij in het bijzonder aantrok in de fitness, is het helpen van mensen met bewegen en dat op elk niveau! Hierdoor ben ik mij er verder in gaan verdiepen en heb ik mij laten bijscholen tot personal trainer (NASM Certified personal trainer).

NASM is een Amerikaanse sportopleiding die internationaal op elk sportniveau wordt erkend. Deze gaat zeer diep in op anatomische kenmerken van iedere persoon. Hierdoor wordt jou als trainer geleerd met alle type lichamen de daarbij juiste en veilige oefeningen samen te stellen.

Waar kan je ons vinden?

De fitness bevindt zich in IVY Boutique Wellness. Met een frisse en knusse uitstraling kan je IVY achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw vinden. In de groene weide komt de wellness helemaal tot haar recht.

Ivy Boutique Wellness ligt in Voorschoten, Zuid-Holland, en is goed bereikbaar via de A4 en de A44. We bieden voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook stopt de bus stopt voor de deur, met een verbinding vanuit zowel Leiden als Den Haag.

Plan je route