Direct naar de contentDirect naar de footer

T-Shape

Voor een strakker lichaam en een compacte gezichtshuid Yvonne Houtzager is T-Shape specialiste bij Ivy. Zij werkt met een geweldig apparaat voor hermodellering van het lichaam en verbetering van cellulitis. Zij kan je helpen om er op je best uit te zien, zeker met de zomer in zicht.

Afspraak maken

Wat doet de T-Shape?

De T-shape is een apparaat die de contouren van het lichaam strak maakt op een natuurlijke manier, Striae verdwijnt, buikvet verdwijnt, billen worden op een natuurlijke manier gelift en alle contouren worden strak gemaakt. Ook helpt dit unieke apparaat tegen pijn in de benen.

De behandeling met de T-Shape omvat drie technologieën die tegelijkertijd werkzaam zijn. De meerpolige radiofrequentie zorgt voor verwarming van de huidlagen en stimulatie van de productie van collageen. De laser zorgt ervoor dat het volume van de vetcellen vermindert. Vervolgens wordt door vacuümzuiging de huid gemasseerd waardoor afvoer via het lymfesysteem versneld wordt. Deze therapie is geschikt voor verschillende zones van het lichaam. Natuurlijk de buik, maar ook de benen en het gezicht. Zelfs acne is te behandelen met de T-Shape. De therapie werkt zowel voor vrouwen als voor mannen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, de meeste klanten hebben ongeveer 8-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.Deze technologie is speciaal bedoeld voor zones op het lichaam met hardnekkig vetweefsel of slappe huid. De behandeling is pijnloos, eenvoudig en snel. Het vetweefsel vermindert, de huid verbetert en verstrakt en de T-Shape zorgt voor een liftend effect. De lichaamscontouren worden echt verbeterd. Het eindresultaat is natuurlijk wel afhankelijk van de levensstijl van klant. Daarom is zorg voor de buitenkant onlosmakelijk verbonden met zorg voor de binnenkant!

Zones

  • Gezicht
  • Buik
  • Benen
  • Achterbenen en lifting billen

Tarieven

Elke zone kost € 80,- gezicht € 89,-

Advies voor het beste resultaat: kuur van 10 x (9x + 1 gratis)

Duur: 30 min per zone

Dit zijn de meest voorkomende probleemzones. Er zijn altijd uitzonderingen waarbij we advies op maat kunnen geven.