Direct naar de contentDirect naar de footer

T-Shape en BARS®

Yvonne Houtzager is T-Shape specialiste bij Ivy. Zij werkt met een geweldig apparaat voor hermodellering van het lichaam en verbetering van cellulitis. Zij kan je helpen om er op je best uit te zien, zeker met de zomer in zicht.

T-Shape
Voor een strakker lichaam en een compacte gezichtshuid. De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert.

BARS®
De BARS® omvat 32 energetische banen op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je aan dingen kunt werken die je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer

Afspraak maken

Wat doet de T-Shape?

De T-Shape is een apparaat die de contouren van het lichaam strak maakt op een natuurlijke manier, striae verdwijnt, buikvet verdwijnt, billen worden op een natuurlijke manier gelift en alle contouren worden strak gemaakt. Ook helpt dit unieke apparaat tegen pijn in de benen.

De behandeling met de T-Shape omvat drie technologieën die tegelijkertijd werkzaam zijn. De meerpolige radiofrequentie zorgt voor verwarming van de huidlagen en stimulatie van de productie van collageen. De laser zorgt ervoor dat het volume van de vetcellen vermindert. Vervolgens wordt door vacuümzuiging de huid gemasseerd waardoor afvoer via het lymfesysteem versneld wordt. Deze therapie is geschikt voor verschillende zones van het lichaam. Natuurlijk de buik, maar ook de benen en het gezicht. Zelfs acne is te behandelen met de T-Shape. De therapie werkt zowel voor vrouwen als voor mannen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, de meeste klanten hebben ongeveer 8-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Deze technologie is speciaal bedoeld voor zones op het lichaam met hardnekkig vetweefsel of slappe huid. De behandeling is pijnloos, eenvoudig en snel. Het vetweefsel vermindert, de huid verbetert en verstrakt en de T-Shape zorgt voor een liftend effect. De lichaamscontouren worden echt verbeterd. Het eindresultaat is natuurlijk wel afhankelijk van de levensstijl van klant. Daarom is zorg voor de buitenkant onlosmakelijk verbonden met zorg voor de binnenkant!

Zones

 • Gezicht
 • Buik
 • Benen
 • Achterbenen en lifting billen

BARS®

BARS®

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. Als ik de vergelijking maak met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd.

Tarieven

9Advies voor het beste resultaat: kuur van 10 x (9x + 1 gratis).
Duur: 30 min per zone.

Dit zijn de meest voorkomende probleemzones. Er zijn altijd uitzonderingen waarbij we advies op maat kunnen geven.

 • T-Shape Zone: € 89,00
  Onze zonebehandeling is per zonde van het lichaam. Wilt u meer zones behandelen? Bekijk dan onze kuur.
 • T-Shape Kuur: € 800,00
  De T-Shape kuur bevat 10 behandelingen waar u er 9 van betaalt. Het beste resultaat behaalt u met 10 behandelingen.
 • Facial: € 99,00
  De behandeling bevat extra's:
  - Facial reiniging
  - T-Shape behandeling
  - Peeling
  - Serum
  - Dag/Nachtcrème
 • BARS behandeling € 90,00
  Per 90 minuten