Direct naar de contentDirect naar de footer

Compressietherapie

Yvonne Houtzager is specialist in compressietherapie. Yvonne kan je helpen om er op je best uit te zien. Benieuwd naar haar behandeling? Lees snel verder.

Direct een behandeling boeken

Wat is compressietherapie?

Wat is compressietherapie?

Compressietherapie is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je benen, billen, buik en onderrug intensief gemasseerd worden. Je benen worden mooier en voelen rustiger aan. Compressietherapie wordt ook ingezet voor bijvoorbeeld voor de behandeling van cellulitis, lymfedrainage, lipoedeem en lymfoedeem, maar wordt ook gebruikt als sportmassage of ontspannende relaxmassage. Het is ook een ondersteuning tijdens het afvallen, omdat met infraroodwarmte de vetverbranding wordt bevorderd.

  • Vermindering van cellulitis: eindelijk weer benen om trots op te zijn!
  • Gladdere huid: verlost van die hinderlijke bobbels en putjes
  • Je benen en billen worden smaller
  • De behandeling stimuleert de vetverbranding
  • Er treedt een verbetering op van bloed- en lymfestromen
  • Je hebt niet langer last van vermoeide benen

Hoe werkt compressietherapie?
Op uw probleemzones brengen we Nio Drain Pants aan die door actieve ingrediënten zorgen voor een intensievere aanpakt. Je gaat vervolgens in een compressiepak liggen. In dit pak zitten 24 luchtkamers waar ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Dit stimuleert de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie en voelt zalig.

De behandeling
Zelf hoef je helemaal niets te doen. Je gaat heerlijk liggen voor een duur van 25 tot 40 minuten. Je kunt één zone behandelen of, voor het beste resultaat, kiezen voor een kuur van 10 behandelingen. In combinatie met Nio Drain Pants verbeteren de resultaten van compressietherapie aanzienlijk. Hiermee zijn de effecten direct zichtbaar.

Behandeling boeken