Direct naar de contentDirect naar de footer

BARS®

Anita Otten en Yvonne Houtzager zijn specialistes in BARS®. Zij helpen je om er op je best uit te zien. Benieuwd naar de behandelingen? Lees snel verder.

Direct een behandeling boeken

Wat is BARS®?

Wat is BARS®?

Met een Access Bars behandeling ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je je eigen herstellend vermogen.

Hoe werkt BARS®?
De BARS®, ofwel access bars, zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaad je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

De behandeling
Deze behandeling duurt 90 minuten en is erg ontspannend en rustgevend. Met slechts een enkele behandeling merk je al resultaat.

Tarieven
€ 90,00 per behandeling. Voor het beste resultaat adviseren we 3 behandelingen.

Behandeling boeken

Wil je voor dezelfde dag een behandeling boeken? Neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op via 0715602810.