Direct naar de contentDirect naar de footer

Ruimte huren

IVY biedt meerdere (behandel)kamers aan. Ben jij als specialist op zoek naar een ruimte om jouw expertise uit te voeren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of we voor elkaar een aanvulling kunnen zijn. Op dit moment hebben we meerdere ruimtes vrij die te huur zijn.

Behandelkamer 13m2 - Begane grond

Deze lichte ruimte kan ingericht worden voor verschillende doeleinden. Zo kan hier een behandeltafel worden geplaatst voor een beautybehandeling of een fysiotherapeutische behandeling of juist ingericht worden als nagelstudio.
In de ruimte bevindt zich een wastafel met wasbak. De overige inrichting is voor eigen organisatie.

Behandelkamer 12.5m2 - Begane grond
Deels gemeubileerd

Deze ruimte is ingericht met een aanrechtblok en een bovenkast, beide voorzien van 3 kasten met donkergroene, matte deuren. Samen met het houten blad zorgt dit voor een luxe en duurzame uitstraling. Aan de wand bevindt zich een grote, ronde spiegel met verlichting en een houten plank voor accessoires. Een opbergkast met 2 smallere kastjes en planken, alsmede een zwarte stalen wandrek maken de ruimte helemaal af.
In de ruimte is een wateraansluiting zodat een wasbak gerealiseerd kan worden. Ook is er een aansluiting voor een kapperswasbak, zoals getoond op onderstaande impressiefoto's.
(Het getoonde losse meubilair, alsmede de kappersstoel met wasbak, is niet inbegrepen)

Kamer 13m2 - Begane grond
Ben je op zoek naar een kantoorruimte, een werkplek of zoek je een kleine vergaderruimte? Ook daarvoor biedt IVY mogelijkheden. In deze lichte ruimte is voldoende plek om een vergadertafel of bureau te plaatsen. Een wasbak en aansluiting voor bijvoorbeeld een koffiemachine is aanwezig. Ook is er gratis WiFi beschikbaar.

Waarom huren bij IVY?
IVY maakt deel uit van Van der Valk Voorschoten. Er is een grote aanloop aan gasten en klanten die met ons bekend raken door een bezoek aan één van de faciliteiten op het terrein. Je krijgt een vermelding op onze website en, in overleg, aandacht op onze social media kanalen. Gasten kunnen gemakkelijk én kosteloos voor de deur parkeren. Bij IVY wordt iedereen verwelkomd door onze receptionistes en in de lobby kunnen je klanten plaatsnemen tot de behandeling begint. Wil je dat wij ook je afspraken inplannen? Zelfs dit is mogelijk!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een specialist die een aanvulling is op ons bestaande aanbod. Denk aan een beautybehandelaar of een kapper/kapster, maar ook een fysiotherapeut of therapeute is welkom. Heb je een andere specialisatie of ben je anderzins geïnteresseerd in een ruimte? Wij staan overal voor open!

Neem contact op met sales@ivyboutiquewellness.nl voor meer informatie en/of een bezichtiging.