Direct naar de contentDirect naar de footer
The body achieves what the mind believes
The body achieves what the mind believes

Sporten met begeleiding

Op zoek naar personal coaching voor optimaal resultaat? Dan zit je bij Ivy Boutique Wellness helemaal goed. Zo zit persoonlijke begeleiding inbegrepen bij het IVY-fit programma! Maar uiteraard is personal training ook los te boeken en wordt een programma en schema opgemaakt helemaal naar jouw wensen. Personal training is al mogelijk vanaf € 55,00.

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor meer informatie of vragen: neem gerust contact met ons op.

Personal training

Personal training

Wat je doelen ook zijn: afvallen, conditie verbeteren, spiermassa opbouwen, samen bepalen we middels een kennismakingsgesprek een traject wat goed bij jou aansluit zodat je het ook echt volhoudt. Als het voor jou draait om een uurtje per week een één op één training zodat je de rest van de week zelf de sportschool induikt dan kunnen we daarmee helpen. Of wil je liever een volledig plan waar ook voedingsadvies onderdeel van is. Het draait echt om jouw wensen en doelen. Ons doel is om jouw dromen waar te maken en een langdurige verbetering te realiseren in levensstijl. Dit gaat, als het aan ons ligt, verder dan personal training, namelijk ook voeding en de juiste mindset om het vol te houden.

Afspraak maken
Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

* Kennismakings- & oriëntatiegesprek

* Plan met trainings- en/of voedingsschema

* Trainingen

*Maandelijks een evaluatie over de te behalen doelen

* Indien gewenst mogelijk om vordering te wegen en meten

Onze personal trainer

 • Onze personal trainer

  Trainer Denice van der Steen

  Mijn naam is Denice van der Steen. Ik geef personal training, groepslessen, boks- en danslessen.
  Op mijn 15de ben ik danslessen gaan volgen en dat vond ik zo ontzettend leuk dat het les geven niet lang uitbleef. Na heel wat jaren dansles geven wou ik toch wat meer met sport gaan doen. Ik kwam in aanraking met fitness. Wat mij in het bijzonder aantrok in de fitness, is het helpen van mensen met bewegen en dat op elk niveau! Hierdoor ben ik mij er verder in gaan verdiepen en heb ik mij laten bijscholen tot personal trainer (NASM Certified personal trainer).

  NASM is een Amerikaanse sportopleiding die internationaal op elk sportniveau wordt erkend. Deze gaat zeer diep in op anatomische kenmerken van iedere persoon. Hierdoor wordt jou als trainer geleerd met alle type lichamen de daarbij juiste en veilige oefeningen samen te stellen.

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
 • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Aanmelden