Direct naar de contentDirect naar de footer
Haarfijne verzorging
Haarfijne verzorging

Hairstyling

Waar je vroeger na een bezoek aan de kapper meteen je haar ging restylen, wil je na de behandeling bij onze hairstylist rechtstreeks naar een feestje!

Een moment van rust, ontspanning en weldaad. Klasse - Toegewijd – Exclusief

In de warme omkadering van Ivy Boutique Wellness weet Jolanda het mooiste van jezelf te benadrukken. Het is goed toeven in deze eigentijdse salon. Met een kop verse thee of heerlijke cappuccino, gezellig praten of jezelf begraven in de nieuwste VT Wonen. De luxe was-unit, met zalige rug-massage, geeft uitzicht op de tuin. Een ontspannende hoofdhuid massage vooraf aan een coupe die wekenlang uitstekend blijft zitten. Het is een plaats waar je ontspannen en verfrist weer vandaan komt.

Je kan rekenen op de technische vaardigheden en ervaring van deze vakvrouw. Het warme onthaal, alle aandacht en de persoonlijke service geven je een luxe gevoel!

Bent u een ervaren hairstyliste en op zoek naar een ruimte waar u dit mooie vak uit kunt oefenen? Op onze schitterende locatie hebben we vier dagen per week een ruimte te huur. De klantenkring is al opgebouwd dus u kunt direct starten. Wilt u meer informatie, stuur ons een mailtje en we nemen contact met u op.

Boek online

Voor meer informatie of vragen neem contact op met onze hairstylist Jolanda 06-29282324. Jolanda is op donderdag, vrijdag en zaterdag bij Ivy.

Boek online bij Jolanda