Direct naar de contentDirect naar de footer

Gezichtsmassages

Onze gezichtsmassages zorgen voor een betere doorbloeding en stofwisseling, waarna je huid er jonger en steviger uitziet.

Direct een behandeling boeken

 • Bindweefselmassage

  30 minuten € 47,50 en kuur (6x) €265,-

  Deze behandeling is een combinatie van de bindweefselmassage en de pincements massage en zorgt voor verbetering van alle huidfuncties.

  • Verbeteren van de huiddoorbloeding
  • Stimuleren huidstofwisseling
  • In balans brengen van de huidspanning

  Aanbevolen voor:

  • Slecht doorbloede huid
  • Atrofische huid
  • Huid met littekens (bv. van acne)
  • Preventief om de gezonde huid in conditie te houden
 • Skin Fitness gezichtsmassage

  45 minuten € 52,50 en kuur (6x) € 295,-

  Deze behandeling voor het gezicht is een combinatie van bindweefselmassage, cupping en de Gua Sha.

  Wat is cupping?

  Door het plaatsen van speciale cups op de huid kunnen gifstoffen vanuit het dieper gelegen bindweefsel naar de oppervlakte van de huid gehaald worden. Doordat de cups vacuüm zuigen op de huid wordt de huid beter doorbloed. Daarnaast helpen de cups ook om opgeslagen verklevingen los te maken.

  Wat is bindweefselmassage?

  Door middel van bindweefselmassage stimuleer je de doorbloeding. Dit werkt verjongend op de huidstructuur en verstevigend op het onderhuids bindweefsel. Je eigen collageen en elastine productie wordt hiermee gestimuleerd en er komt zuurstof vrij tussen de huidlagen wat zorgt voor die mooie GLOW! De huid is hierdoor beter in staat voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Tenslotte heeft heeft het een liftend effect.

  Wat doet de Gua Sha?

  De Gua Sha wordt uitgevoerd door het gebruik van de Biansteen. De Biansteen bevat meer dan 40 mineralen en sporenelementen. Gecombineerd met de beauty routine, vormt deze de ideale combinatie voor activatie van het natuurlijke herstelproces van de huid. Bovendien versterkt de Gua Sha techniek de opname van de actieve ingrediënten.

Behandeling boeken

Wil je voor dezelfde dag een behandeling boeken? Neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op via 0715602810.

Waar kan je ons vinden?

Onze behandelingen worden aangeboden in IVY Boutique Wellness. Met een frisse en knusse uitstraling kan je IVY achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw vinden. In de groene weide komt de wellness helemaal tot haar recht.

Ivy Boutique Wellness ligt in Voorschoten, Zuid-Holland, en is goed bereikbaar via de A4 en de A44. We bieden voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook stopt de bus stopt voor de deur, met een verbinding vanuit zowel Leiden als Den Haag.

Plan je route