Direct naar de contentDirect naar de footer
Ultiem ontspannen bij IVY Boutique Wellness
Ultiem ontspannen bij IVY Boutique Wellness

Ontdek al onze faciliteiten

Het is weer mogelijk om behandelingen te boeken bij Ivy. Het zwembad is per uur te reserveren. Klik hier voor de mogelijkheden voor het zwembad. De sauna en fitness zijn per 1 juli weer geopend, wel aangepast op reservering.

Compleet tot rust komen op een unieke locatie midden in de groene weide. Bij Ivy Boutique Wellness kan je ontspannen en genieten in onze luxueuze en eigenzinnige wellness. Combineer het saunabezoek met bijvoorbeeld een massage. Om het plaatje compleet te maken kan je ook terecht voor behandelingen voor beauty & mind.

Ivy is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur.
De sauna's zijn geopend van 09.30 tot 21.30 uur.

Wellbeing & Beauty

Wellbeing & Beauty

Je goed voelen en fitness, actief bezig zijn met je lichaam is wat wij in deze Boutique Wellness willen bereiken. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bewust en onbewust bezig zijn met gezonde voeding, beweging en genieten in een prettige omgeving. Maar ook jezelf verwennen met een massage, gezichtsbehandeling of kappersbeurt. Alles komt samen bij Ivy Boutique Wellness.

Ivy Boutique Wellness is pin only. Het is helaas niet mogelijk te betalen met contant geld.

Ready for the lounge

Ready for the lounge

In onze lounge serveren we kleine gezonde gerechten, verse sappen en smoothies. Liever even bijkomen met een goede kop koffie of verse thee, dat kan ook!

Liever iets meer privacy? Bij een saunabezoek pak je een momentje voor jezelf in onze sfeervolle rustruimte waar je heerlijk kan relaxen.

Ontdek onze faciliteiten
Waar zijn wij te vinden?

Waar zijn wij te vinden?

Met een frisse en knusse uitstraling kan je Ivy Boutique Wellness achter Van der Valk hotel de Gouden Leeuw vinden. In de groene weide komt de wellness helemaal tot haar recht.

Ivy Boutique Wellness ligt in Voorschoten en is goed bereikbaar via de A4 en de A44. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Let op, Pin only: we accepteren geen contant geld.

Bekijk de route
  • Blijf op de hoogte
  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Ontvang de Ivy nieuwsbrief