Direct naar de contentDirect naar de footer

Hamam

Waan je in Oosterse sferen in onze hamam, waarin je ligt onder een sterrenhemel. Geniet van een oase aan natuurlijke materialen met een temperatuur van 40-45 ºC.

Je kunt gebruik maken van de hamam bij een bezoek aan IVY's saunafaciliteiten. Ook bieden we een hamambehandeling aan.

Hamambehandeling

Hamambehandeling

Het is ook mogelijk om een hamambehandeling te boeken. Deze wordt verzorgd door de gerenommeerde massagesalon Pakjira Original Thai. Dit kan tijdens een bezoek aan de sauna, maar is ook mogelijk als losse behandeling. De hamambehandeling zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, spieren ontspannen en de geest tot rust komt. De behandeling is opgebouwd uit verschillende rituelen die in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning. Een écht cadeautje voor het lichaam én de geest.

Je ligt tijdens deze behandeling op een verwarmde tafel in een warme ruimte, waar we de behandeling starten met het overgieten van het lichaam met warm water om vervolgens een uitgebreid scrubritueel uit te voeren.

Na dit scrubritueel wordt het lichaam geheel bedekt met een warme schuimlaag van heerlijk geurende olijfzeep waarna je een heerlijke ontspanningsmassage krijgt. Tussen de handelingen door word je steeds overgoten met warm water.

Bij een behandeling van 50 minuten wordt de voorzijde van het lichaam ook behandeld en tevens worden de haren gewassen, voorzien van een crèmespoeling en wordt de behandeling afgesloten met een hoofdmassage. Indien je alleen een hamambehandeling wenst en verder geen gebruik maakt van onze andere faciliteiten die wij bij IVY Boutique Wellness aanbieden, is een losse behandeling ook mogelijk.