Direct naar de contentDirect naar de footer

Onder de sterrenhemel

Waan je in Oosterse sferen in onze hamam. Vertoef in onze prachtige hamam met sfeer door gebruik van natuurlijke materialen met een temperatuur van 40-45 ºC.

Hamam behandeling

Het is ook mogelijk om een hamam behandeling te boeken, deze worden verzorgd door door de gerenommeerde massagesalon Pakjira Original Thai. Dit kan tijdens een bezoek aan de sauna, maar is ook mogelijk als losse behandeling. De hamam behandeling zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, spieren ontspannen en de geest tot rust komt. De behandeling is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning, een écht cadeautje voor het lichaam én de geest. U ligt tijdens deze behandeling op een verwarmde tafel in een warme ruimte waar we de behandeling starten met het overgieten van het lichaam met warm water om vervolgens een uitgebreid scrubritueel uit te voeren.

Na dit scrubritueel wordt het lichaam geheel bedekt met een warme schuimlaag van heerlijk geurende olijfzeep waarna u een heerlijke ontspanningsmassage ontvangt van onze masseur. Tussen de handelingen door wordt u steeds overgoten met warm water.

Bij een behandeling van 50 minuten wordt de voorzijde van het lichaam ook behandeld en tevens worden de haren gewassen, voorzien van een crème spoeling en wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke hoofdmassage. Indien je alleen een Hamam behandeling wenst en verder géén gebruik maakt van onze andere faciliteiten die wij bij IVY Boutique Wellness aanbieden, is een losse behandeling ook mogelijk.

Hamam behandeling boeken.

Toegang sauna

Toegang sauna

Tijd om jezelf te verwennen!

Je kan bij ons gemakkelijk en snel jouw afspraak online boeken voor toegang tot onze saunafaciliteiten.

Bezoek sauna boeken