Direct naar de contentDirect naar de footer
The body achieves what the mind believes
The body achieves what the mind believes

Power of the Small group

Trainen met begeleiding in een kleine groep. Zo kan je elkaar motiveren en uitdagen, waarbij wel rekening gehouden wordt met ieders individuele doelen. Je kunt een abonnement afsluiten inclusief 1x per week een small group training, of kiezen voor losse lessen.

 • Abonnement IVY-Small Group à € 65,00 per maand
  Inclusief onbeperkt sporten en 1x per week een les van 45 minuten
 • Losse les i.c.m. een IVY abonnement: € 9,50 per les
 • Losse les voor niet-leden: € 15,00 per les

Aanmelden

Social

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram!

Onze personal trainers

 • Onze personal trainers

  Trainer Daniëlle van Vlijmen

  Ik ben fanatiek crossfitter, ik sta vijf dagen per week in de sportschool en doe mee aan verschillende crossfit wedstrijden. Ik heb echt van mijn passie mijn beroep gemaakt. Vroeger heb ik gehandbald waarna ik vijf jaar bijna niet meer hebt gesport en mijn sportlichaam en conditie ver te zoeken waren. Gelukkig is bij mij acht jaar geleden de knop omgegaan, ik begon met fitnessen en het meedoen met verschillende lessen zoals bodypump. Toen begon ook mijn interesse in voeding en heb ik gekozen om een nieuwe opleiding te doen: HBO voeding en diëtetiek. Inmiddels stond ik ook vijf dagen per week in de sportschool, ben ik in een personal training sportschool gaan werken en vanaf daar is het heel hard gegaan. Verschillende cursussen gedaan en twee jaar geleden ben ik samen met twee partners 9plus Lifestyle gestart waarmee we mensen echt willen helpen. De grootste uitdaging is het veranderen van de mindset van mensen. Ik kan prachtige schema’s voor sport en voeding maken, maar als de juiste mindset er niet is dan worden deze niet volgehouden. En dat is toch vaak het grootste probleem.

 • Onze personal trainers

  Trainer Denice van der Steen

  Mijn naam is Denice van der Steen. Ik geef personal training, groepslessen, boks- en danslessen.
  Op mijn 15de ben ik danslessen gaan volgen en dat vond ik zo ontzettend leuk dat het les geven niet lang uitbleef. Na heel wat jaren dansles geven wou ik toch wat meer met sport gaan doen. Ik kwam in aanraking met fitness. Wat mij in het bijzonder aantrok in de fitness, is het helpen van mensen met bewegen en dat op elk niveau! Hierdoor ben ik mij er verder in gaan verdiepen en heb ik mij laten bijscholen tot personal trainer (NASM Certified personal trainer).

  NASM is een Amerikaanse sportopleiding die internationaal op elk sportniveau wordt erkend. Deze gaat zeer diep in op anatomische kenmerken van iedere persoon. Hierdoor wordt jou als trainer geleerd met alle type lichamen de daarbij juiste en veilige oefeningen samen te stellen.

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
 • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Aanmelden