Direct naar de contentDirect naar de footer
The body achieves what the mind believes
The body achieves what the mind believes

Bootcamp

In de buitenlucht in groepsverband sporten onder begeleiding? Op zoek naar jouw (pijn)grens terwijl je geniet van de omgeving? Dan is bootcamp iets voor jou! De trainingen worden op en rondom het terrein van Van der Valk gegeven.

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor meer informatie of vragen neem gerust contact op met 9Plus Lifestyle.

Social

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram!

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is een fullbody workout van een uur. Conditie, spieruithoudingsvermogen, souplesse en kracht worden gecombineerd toegepast door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht. Voor extra uitdaging en afwisseling wordt er ook regelmatig met gewichten getraind. Doe mee met een gratis proefles en ontdek of bootcamp iets voor jou is.

Tarieven Bootcamp

Tarieven Bootcamp

 • Basis abonnement €24,95
  Jaarabonnement voor deelname aan de bootcamp één keer per week
 • Onbeperkt abonnement €34,95
  Jaarabonnement voor onbeperkte deelname aan de bootcamp
 • Strippenkaart €84,95
  Een strippenkaart bevat 10 strippen die gedurende 6 maanden te gebruiken zijn.

De tarieven voor de personal training zijn afhankelijk van het op maat gemaakte traject.

Onze personal trainers

 • Onze personal trainers

  Trainer Daniëlle van Vlijmen

  Ik ben fanatiek crossfitter, ik sta vijf dagen per week in de sportschool en doe mee aan verschillende crossfit wedstrijden. Ik heb echt van mijn passie mijn beroep gemaakt. Vroeger heb ik gehandbald waarna ik vijf jaar bijna niet meer hebt gesport en mijn sportlichaam en conditie ver te zoeken waren. Gelukkig is bij mij acht jaar geleden de knop omgegaan, ik begon met fitnessen en het meedoen met verschillende lessen zoals bodypump. Toen begon ook mijn interesse in voeding en heb ik gekozen om een nieuwe opleiding te doen: HBO voeding en diëtetiek. Inmiddels stond ik ook vijf dagen per week in de sportschool, ben ik in een personal training sportschool gaan werken en vanaf daar is het heel hard gegaan. Verschillende cursussen gedaan en twee jaar geleden ben ik samen met twee partners 9plus Lifestyle gestart waarmee we mensen echt willen helpen. De grootste uitdaging is het veranderen van de mindset van mensen. Ik kan prachtige schema’s voor sport en voeding maken, maar als de juiste mindset er niet is dan worden deze niet volgehouden. En dat is toch vaak het grootste probleem.

 • Onze personal trainers

  Trainer Denice van der Steen

  Mijn naam is Denice van der Steen. Ik geef personal training, groepslessen, boks- en danslessen.
  Op mijn 15de ben ik danslessen gaan volgen en dat vond ik zo ontzettend leuk dat het les geven niet lang uitbleef. Na heel wat jaren dansles geven wou ik toch wat meer met sport gaan doen. Ik kwam in aanraking met fitness. Wat mij in het bijzonder aantrok in de fitness, is het helpen van mensen met bewegen en dat op elk niveau! Hierdoor ben ik mij er verder in gaan verdiepen en heb ik mij laten bijscholen tot personal trainer (NASM Certified personal trainer).

  NASM is een Amerikaanse sportopleiding die internationaal op elk sportniveau wordt erkend. Deze gaat zeer diep in op anatomische kenmerken van iedere persoon. Hierdoor wordt jou als trainer geleerd met alle type lichamen de daarbij juiste en veilige oefeningen samen te stellen.

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

Ontvang de Ivy nieuwsbrief

 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
 • Geef je voorkeur aan voor wellness en/of fitness

Aanmelden