Direct naar de contentDirect naar de footer

Cryolipolyse

Bij ons kan je ook terecht voor Cryolipolyse behandelingen. De Cryo machine kristalliseert de overtollige vetcellen op plekken waar je het door hoe veel sporten/diëten dan ook niet weg krijgt.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor meer informatie of vragen neem contact op via victoria@la-luxe.nl of 06-51515116.

De kop van de Cryo machine wordt verkoeld tot -10. Dit vindt de huid fijn maar de vetcellen worden gekristalliseerd en op een natuurlijke wijze (via urine) door het lichaam via het lymfestelsel afgevoerd. Hierbij is het erg belangrijk dat u genoeg water drinkt. Denk hierbij aan 1,5 tot 2 liter per dag.

Deze behandeling is compleet veilig en wordt pijnloos ervaren!

De USP van de Cryo21 is het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze niet weg krijgt, hoeveel je ook sport en welk dieet je ook volgt. Het gebruik van de Cryo21 is volledig manueel.

Hoe werkt de Cryo21

Inhoudelijk komt het op het volgende neer, voor het vet verwijderen: De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creƫren van een koud gevoel.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn.

Afspraak maken

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten hoe we je kunnen helpen?

Voor meer informatie of vragen neem contact op via victoria@la-luxe.nl of 06-51515116.