Direct naar de contentDirect naar de footer

Corona

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u veilig en ontspannen genieten in onze wellness. De veiligheid en gezondheid van u en van onze medewerkers staan centraal. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen.

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar de wellness te komen.

Coronatoegangsbewijs

We vragen u uw coronatoegangsbewijs te tonen bij aankomst, indien u gebruikt maakt van:

  • Het zwembad
  • De saunafaciliteiten
  • De fitness
  • De lobby, indien u plaatsneemt (met of zonder consumpties)

Indien u enkel van een behandeling gebruikt maakt, is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.

Mondkapje

We verzoeken u, zodra u ons pand betreedt, een mondkapje te dragen. Zodra u plaatsneemt in onze lobby of het zwembad, de fitness of de sauna betreedt, mag uw mondkapje af. Indien u gebruik maakt van een behandeling, is het dragen van een mondkapje verplicht (ook voor onze dienstverleners). Enkel bij een gezichtsbehandeling mag u het mondkapje af doen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een tienrittenkaart of abonnement, gaan deze weer lopen?
Ja, het is mogelijk om gebruik te maken van een maandabonnement voor de fitness en de tienrittenkaart voor het zwembad.

Kan ik twee uur achter elkaar boeken?
Het is niet mogelijk om twee uur achter elkaar te boeken (als bij aankomst blijkt dat het zwembad het uur erna vrij is, dan kan een extra uur geboekt worden). Door de beperkte beschikbaarheid vragen we onze gasten en leden om maximaal 3 reserveringen per week te maken, zodat we iedereen een kans bieden gebruik te maken van het zwembad.

Deel ik de kleedkamer met andere bezoekers?
Ja, de kleedkamer wordt gedeeld. We hebben een gescheiden heren- en dameskleedkamer. De zwemmers komen op het hele uur en de gasten voor de sauna op het halve uur. Zo proberen we de drukte in de kleedkamers te minimaliseren. We hanteren een maximum van drie personen in de kleedkamer. Het kan gebeuren dat het toch te druk is en er een aantal minuten gewacht moet worden. We adviseren om de badkleding thuis alvast aan te trekken, om zo het verblijf in de kleedkamer zo kort mogelijk te houden.

Mag ik met kinderen komen?
Helaas nemen we geen reserveringen aan voor gezinnen. De uitzondering geldt wel voor hotelgasten op de voor hun vastgestelde uren.

Ik ben hotelgast, hoe kan ik reserveren?
Voor hotelgasten hebben we een aantal vaste uren per dag gereserveerd in het zwembad. Hotelgasten kunnen reserveren via de receptie van de GL of rechtstreeks bij Ivy.

Mogen we nog annuleren?
Graag minimaal 4 uur van tevoren de reservering afzeggen. Bij niet opdagen, brengen we het gehele bedrag in rekening.

Hoe lang mag ik gebruik maken van het zwembad?
Stel, je hebt geboekt van 08.00 uur tot 09.00 uur, dan mag je om 08.00 uur direct het zwembad betreden en moet je tussen 08.50 uur en 08.55 uur het zwembad weer verlaten. Hier handhaven wij streng op, zodat het niet voorkomt dat er teveel gasten tegelijk in het zwembad zijn.

Hoe kan ik reserveren?
Via de optie reserveren hieronder kan je kijken welke dagen/tijden er nog vrij zijn. Als de boeking geplaatst kan worden, ontvang je direct een bevestiging.

We behouden ons het recht om bovenstaande voorwaarden aan te passen.

Uur zwemmen reserveren