Direct naar de contentDirect naar de footer

Ivy is open

Wij zijn heel blij dat we weer gasten mogen verwelkomen. Het is weer mogelijk om behandelingen te boeken bij Ivy. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in onze wellness. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar de wellness te komen.

Ivy is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur.
De sauna's zijn geopend van 09.30 tot 21.30 uur.
In verband met de Corona maatregelen sluiten wij om 22.00 uur de deuren.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van onze wellness onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Zwembad

Het zwembad is open. We werken we op reservering per uur en ontvangen maximaal vier personen per uur. We hebben tijdsblokken van een uur tussen 08.00 uur en 22.00 uur. We raden u aan ruim van tevoren een reservering te plaatsen in verband met de beperkende maatregelen. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook onze hygiƫnevoorschriften conform de RIVM-richtlijnen. We adviseren om de badkleding al thuis aan te trekken, om het verblijf in de kleedkamers zo kort mogelijk te houden.
Klik hier voor de mogelijkheden voor het zwembad.

Fitness & Wellness

De fitness en sauna's zijn geopend met beperkte capaciteit, op reservering. We hebben de gastenaantallen gereduceerd om onze gasten voldoende ruimte te bieden. Er mogen op de begane grond maximaal 3 personen in de kleedkamer. Zijn er al drie personen in de kleedkamer, dan graag even wachten. Graag zo snel mogelijk omkleden om de tijd in de kleedkamer zo kort mogelijk te houden. We adviseren thuis al badkleding aan te doen.
Aan de receptie van Ivy Boutique Wellness kunt u de beschikbaarheid opvragen.
De sauna's zijn geopend van 09.30 tot 21.30 uur.

Veelgestelde vragen

Ik heb een tienrittenkaart of abonnement, gaan deze weer lopen?
Ja, het is weer mogelijk om gebruik te maken van het maandabonnement, de tienrittenkaart en de jaarkaart. De jaarkaart is niet meer aan te schaffen vanaf 1 juli.

Kan ik twee uur achter elkaar boeken?
Het is niet mogelijk om twee uur achter elkaar te boeken (als bij aankomst blijkt dat het zwembad het uur erna vrij is, dan kan een extra uur geboekt worden). Door de beperkte beschikbaarheid vragen we onze gasten en leden om maximaal 3 reserveringen per week te maken, zodat we iedereen een kans bieden gebruik te maken van het zwembad.

Deel ik de kleedkamer met andere bezoekers?
Ja, de kleedkamer wordt gedeeld. We hebben een gescheiden heren- en dameskleedkamer. De zwemmers komen op het hele uur en de gasten voor de sauna op het halve uur. Zo proberen we de drukte in de kleedkamers te minimaliseren. We hanteren een maximum van drie personen in de kleedkamer. Het kan gebeuren dat het toch te druk is en er een aantal minuten gewacht moet worden. We adviseren om de badkleding thuis alvast aan te trekken, om zo het verblijf in de kleedkamer zo kort mogelijk te houden.

Mag ik met kinderen komen?
Helaas nemen we geen reserveringen aan voor gezinnen. De uitzondering geldt wel voor hotelgasten op de voor hun vastgestelde uren.

Ik ben hotelgast, hoe kan ik reserveren?
Voor hotelgasten hebben we een aantal vaste uren per dag gereserveerd in het zwembad. Hotelgasten kunnen reserveren via de receptie van de GL of rechtstreeks bij Ivy.

Mogen we nog annuleren?
Graag minimaal 4 uur van tevoren de reservering afzeggen. Bij niet opdagen, brengen we het gehele bedrag in rekening.

Hoe lang mag ik gebruik maken van het zwembad?
Stel, je hebt geboekt van 08.00 uur tot 09.00 uur, dan mag je om 08.00 uur direct het zwembad betreden en moet je tussen 08.50 uur en 08.55 uur het zwembad weer verlaten. Hier handhaven wij streng op, zodat het niet voorkomt dat er teveel gasten tegelijk in het zwembad zijn.

Hoe kan ik reserveren?
Via de optie reserveren hieronder kan je kijken welke dagen/tijden er nog vrij zijn. Als de boeking geplaatst kan worden, ontvang je direct een bevestiging. Je kan per persoon een reservering maken, dus bij twee personen moeten 2 losse reserveringen gemaakt worden. Wil je weten of er op een uur nog plek is voor meerdere personen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

We behouden ons het recht om bovenstaande voorwaarden aan te passen. Ook komen de gemaakte afspraken te vervallen, mochten wij onverwacht weer 'normaal' opengaan. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Uur zwemmen reserveren