Direct naar de contentDirect naar de footer
Permanente make-up
Permanente make-up

Permanente make-up voor wenkbrauwen

Mijn naam is Rianne de Koning, trotse eigenaresse van de Ri-Studio in Voorschoten. Ri-Studio is gevestigd in het mooie Ivy Boutique Wellness, een prachtige locatie midden in de natuur. Voor een stralend uiterlijk en natuurlijke look ben je bij Ri-Studio aan het juiste adres. Zij zorgt ervoor dat je altijd verzorgd voor de dag komt na een behandeling bij haar in de salon. De zorg, tijd en aandacht staat bij Ri-Studio centraal en ik ben pas tevreden als jij tevreden bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor meer informatie of vragen neem contact op met Ivy's receptie.
Telefoonnummer Ri-Studio: 0619726928
Mail: ri-studio@hotmail.com

Boek online
Wat is PMU - alles wat je moet weten

Wat is PMU - alles wat je moet weten

Simpelweg is dit de afkorting voor 'permanente make-up'. Bij deze behandeling wordt door middel van een ultra dunne naald (0.3 tot 0.7 mm) een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien, te corrigeren of wordt ingezet bij een allergie tegen reguliere make-up. Het is de ideale manier voor een verzorgd uiterlijk. Nooit meer doorgelopen make-up tijdens het zwemmen, sporten, een flinke regenbui of bezoek aan de sauna. Alles wat normaal met bijvoorbeeld een potlood wordt aangebracht, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 2 jaar gerealiseerd worden. Dat scheelt enorm veel tijd 's morgens voor de spiegel!

Klik hier voor de voorwaarden PMU

Intensive Brows is een techniek voor semipermanente make-up. Deze techniek zorg voor een intensievere look voor de wenkbrauwen. Dit houdt in dat de wenkbrauwen zowel aan de voorzijde als buitenzijde evenredig gepigmenteerd is.

€ 320,- inclusief touch-up binnen 6-8 weken

Dit is een mooie techniek voor semipermanente make-up die de wenkbrauwen meer body geven, zonder harde lijnen. Het geeft een schaduweffect waardoor de wenkbrauw voller lijken. Met deze techniek wordt op subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen licht met een potlood zijn aangezet.

€ 320,- inclusief touch-up binnen 6-8 weken

Dit is een mooie en zachte techniek voor semipermanente make-up die de wenkbrauwen meer body geven met een natuurlijk effect. De aanzet en de bovenkant van de wenkbrauwen zijn lichter gepigmenteerd, dit gaat door middel van een subtiele fade naar een donkerder pigment aan de buitenzijde van de wenkbrauwen. Op deze manier zie je een fijne overloop van het pigment, wat zorgt voor een natuurlijk effect. Je kunt ervoor kiezen om aan de onderzijde van de wenkbrauwen een strakke lijn te maken, zo zorg je ook voor een liftend effect van de wenkbrauwen.

€ 320,- inclusief touch-up binnen 6-8 weken

Intake & advies - Samen voor het beste resultaat

Tijdens een (online of in de salon) intake-advies bespreken wij jouw wensen.

Wil je strakke wenkbrauwen, voller lijkende wenkbrauwen, een subtiele kleur of wil je een zo natuurlijk mogelijk resultaat? Door jouw wensen en mijn vakkundige kennis vooraf te combineren, creëren we tijdens de behandeling het beste resultaat voor jou.

De behandeling duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief het intake-advies gesprek, het tekenen/schetsen van de wenkbrauwen en het daadwerkelijk zetten van de PMU. De intake duurt ongeveer 20-30 minuten. De intake bedraagt €30,-. Op het moment dat je een afspraak inboekt worden de intake kosten verrekend met de behandeling.

Tarieven

Tarieven

De 3 aangegeven technieken zijn € 320,00 inclusief touch-up binnen 6 á 8 weken. Deze afspraak is voor nieuwe cliënten die nog niet bij Ri-Studio in behandeling zijn. Heb je ooit eerder PMU gehad? Neem dan eerst contact op voor informatie.

  • Bijwerken tot 3 maanden €50,-
  • Bijwerken tot 6 maanden €95,-
  • Bijwerken tot 18 maanden €150,-
  • Bijwerken tot 24 maanden €220,-
Deze touch-up behandeling gelden alleen als je bij Ri-Studio onder behandeling bent.