Direct naar de contentDirect naar de footer

Decléor

De professionele huidverzorging van het Franse merk Decléor is geformuleerd met essentiële oliën; natuurlijke werkstoffen uit planten die hen onder andere beschermen en helpen herstellen.

Ze zijn slechts te vinden in zo’n 10% van de planten ter wereld en worden geselecteerd op basis van specifieke eigenschappen.

Natuurlijk

Natuurlijk

De producten zijn minstens 95 % natuurlijk: vrij van chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. De fijnste etherische oliën zijn klaar voor gebruik en compleet veilig. De oliën brengen de huid in balans, verfijnen de textuur en maken de teint helderder. Etherische oliën zitten boordevol werkstoffen en bestaan uit honderden moleculen. In hun zuivere vorm zijn ze al bijzonder doeltreffend.

Verkrijgbaar bij Ivy

Verkrijgbaar bij Ivy

De unieke rituelen die Decléor heeft ontwikkeld voor de behandelingen, zorgen voor totale ontspanning en geven zichtbare verbeteringen aan de huid. Er wordt persoonlijke aandacht besteed aan wat uw huid nodig heeft. Van beide merken zijn alle producten bij ons te koop, zo kunt u ook thuis uw huid optimaal houden.

Prijslijst behandelingen

Opties
Prijs
30 minuten€35,-
60 minuten*€67,50
75 minuten*€85,-
90 minuten*€97,50
Voetnoot* epileren & onzuiverheden verwijderen standaard inbegrepen
VoetnootPin only: we accepteren geen contant geld
Facial boeken

Facial boeken

Tijd om jezelf te verwennen!

Je kan bij bij ons gemakkelijk en snel jouw afspraak online boeken voor al onze beauty- & wellnessbehandelingen.

Afspraak maken