Direct naar de contentDirect naar de footer

[ comfort zone ]

Aangezien huidverzorgingsproducten de huid voeden en verzorgen is [Comfort Zone] uiterst zorgvuldig in het selecteren en ontwikkelen van haar formules. Alleen de beste van natuurlijke oorsprong en hightech ingrediënten worden gebruikt.

Zo bieden zij de meest duurzame en maximale effectiviteit, veiligheid en aangename texturen in haar producten.

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen. Siliconen zijn vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en ‘real active beauty’ voor de huid garanderen. De producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

Verkrijgbaar bij Ivy

Verkrijgbaar bij Ivy

De missie van dit merk is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest. Van beide merken zijn alle producten bij ons te koop, zo kunt u ook thuis uw huid optimaal houden.

Prijslijst behandelingen

Opties
Prijs
30 minuten€35,-
60 minuten*€67,50
75 minuten*€85,-
90 minuten*€97,50
Voetnoot* epileren & onzuiverheden verwijderen standaard inbegrepen
VoetnootPin only: we accepteren geen contant geld
Facial boeken

Facial boeken

Tijd om jezelf te verwennen!

Je kan bij ons gemakkelijk en snel jouw afspraak online boeken voor al onze beauty- & wellnessbehandelingen.

Afspraak maken